Rekommenderat byggföretag Stockholm

För dig som vill skapa hem av högsta kvalitet!


Varför ska du välja oss?

• Du får en stabil partner som leder dig rätt – Projektledning med högsta tekniska kompetens.

• Levererar alltid toppkvalitet – Trogen och kompetent hantverkarskara som levererar perfektion.

• Etablerad entreprenör – Lång och väldokumenterad erfarenhet av att bygga arkitektritade hus.

Våra behörigheter


Vad gör Advena unikt?

Föreställ dig ett flervåningshus komponerat i en kreativ och komplex geometri. En iögonfallande fasad av handtillverkad glaserad keramik klär huset, och gör att det elegant smälter in i omgivningen och reflekterar solljuset.

Stora glansiga fönster med avancerade former och placeringar ger en vid och härlig utsikt över havet. Interiören präglas av luftigt öppna ytor, medan en hiss som smidigt tar dig mellan våningarna.Tänk dig en stor och ståtlig villa för två familjer vid sjökanten. En gipsfasad interagerar kreativt med naturliga träpaneler, vilket toppas med en snygg och modern takvind i svart plåt.

Fönster som sträcker sig från golv till tak omringar huset och skapar en ljus interiör med en strålande utsikt över vattnet och det vackra skogsområdet.En charmig villa i en mysig förort precis utanför storstaden, där angränsandet till naturen ger en idylliskt hemtrevlig miljö. Ett lagom stort familjehem som fyller sin funktion och förser dess ägare med en rofylld avkoppling. Två våningar, generöst med utrymme och en grön tomt ger en trivsam miljö för hela familjen. Detta uppfylls med en klassisk design bestående av enkla men eleganta former, färger och materialval.Vad har alla dessa projekt gemensamt?

Unika projekt, tekniska lösningar som ligger i absolut framkant, arbetsglädje, material i toppklass importerade från världens alla hörn och viktigast av allt: hantverk av yppersta kvalitet. Detta är bara tre av flera projekt till vilka vi har ägnat stor omsorg, både vad gäller konstruktionen och organiseringen av projekten. Från budget och schemaläggning till inköp av material, hanterar vi alla våra projekt med absolut professionalism. Efter flera års erfarenhet har vi nått ett stadium där vi implementerar och organiserar icke ordinära byggprojekt med extrem effektivitet. Husbyggnation är en komplex process, och därför är processhantering av högsta kvalitet den enda vägen till ett lyckat resultat av icke ordinära hem.

Vårt motto: Allt är möjligt, det är bara en fråga om villighet, tid och budget.Behöver du hjälp med ett projekt?

Begär offertlightbulb_outline

2006

Grundat

home

167

Tillbyggnationer

create

16

Arkitektritade villor

assignment_turned_in

13

Års erfarenhetKontakta oss

Hör av dig så bokar vi in ett kostnadsfritt möte!

Offert: 072 163 26 37
Produktion: 073 574 16 46

Vill du bifoga filer? Maila till bokning@advenabygg.se